امروزه انواع مختلفی از ترازو در بازار وجود دارد که هر کدام برای هدف خاصی طراحی شدهاند. برخی از این ترازوها برای مصارف خانگی در نظر گرفته شدهاند، در حالی که برخی دیگر در محیطهای صنعتی یا تجاری کاربرد دارند. خواندن این مقاله به شما به آشنایی با انواع ترازو و کاربردهای هر یک از آنها کمک میکند. در ادامه، انواع ترازو با عکس و اسم معرفی میشوند.
تاریخچهی انواع ترازو
ترازو نقش مهمی در تاریخ بشر، از دوران باستان تا به امروز داشته است. انواع ترازو از قدیم تا الان از تجارت گرفته تا مراقبتهای بهداشتی و حمل و نقل، برای تعیین وزن اشیاء و مواد متفاوت و برای اهداف مختلف به کار میرود. برای آشنایی با انواع ترازو، باید سیر تاریخی این وسیلهی مهم برای سنجش وزن را بدانید.
- ۱۰ نکتهی مهم دربارهی استفاده از ترازو و اندازهگیری وزن
ترازو در دوران باستان
قدیمیترین ترازوهای شناخته شده به تمدنهای باستانی مانند مصر و روم مربوط میشوند. این ترازوهای اولیه معمولا ترازوهای تعادلی بودند که از یک تیر با یک نقطه محوری و دو تشت آویزان در هر دو طرف تشکیل میشدند. اجسام روی یک کفه و وزنهها روی دیگری قرار میگرفتند. اگر وزن این اجسام و وزنهها یکسان بود، دو تشت یا کفه به حالت تعادل میرسیدند.
مصریان باستان از ترازو برای تجارت و بازرگانی استفاده میکردند. بهعلاوه، ترازو برای آنها نماد مذهبی مهمی هم محسوب میشد. الهه مصری عدالت، ماعت نام داشت و نقش اصلی او کمک به اوزیریس در سنجش قلب برای قضاوت مردگان بود. رومیها هم از ترازو برای اهداف تجاری و مالیاتی و همچنین در تولید سکه استفاده میکردند.
ترازو در قرون وسطی و رنسانس
در قرون وسطی و رنسانس، ترازوهای دقیقتری ساخته شدند. به عنوان مثال، ترازوهای تیرکی از یک سیستم اهرمی برای افزایش دقت و صحت وزنکشی استفاده میکردند. در قرن شانزدهم، باسکول قپان، نوعی ترازوی اهرمی، امکان دقت بیشتر در وزن کردن اجسام را فراهم کرد.
دستگاههای وزنکشی سکهای نیز در این زمان محبوب شدند. بازرگانان با استفاده از این نوع ترازو میتوانستند هزینهی کالاها را بر اساس وزن آنها محاسبه و از مشتریان دریافت کنند. ترازوها در این دوره برای تجارت ضروری شدند و بازرگانان از آنها برای اطمینان از تجارت منصفانه و جلوگیری از تقلب استفاده میکردند.
- ترازوی دیجیتال چطور کار میکند؟ (به زبان ساده)
ترازو در دوران انقلاب صنعتی
انقلاب صنعتی باعث پیدایش ترازوهای مکانیکی شد. ترازوهای فنری که در قرن هجدهم اختراع شدند، از فنر برای اندازهگیری وزن استفاده میکردند و در بخشهای مختلف صنایع مانند کشاورزی و تولید به طور گستردهای مورد استفاده قرار میگرفتند. ترازوهای کفی که از سیستم اهرمی و تعادلی استفاده میکردند نیز در این دوران اختراع و مورد بهرهبرداری قرار گرفتند. از این نوع ترازوها برای وزن کردن بارهای سنگین مانند ماشینآلات صنعتی استفاده می شد.
ظهور دستگاههای ترازوی خودکار مانند دستگاه چک ویر، کارایی و دقت باسکولها را در طول انقلاب صنعتی بیشتر کرد. این ماشینها میتوانستند به طور خودکار اجسام را دستهبندی و وزن کنند و نیاز به استفاده از دست را کاهش دهند.
ترازو در دوران مدرن
پیشرفت تکنولوژی منجر به ظهور ترازوهای دقیقتر و کارآمدتر در دوران مدرن شده است. ترازوهای الکترونیکی که از حسگرهایی برای اندازهگیری وزن استفاده میکنند، در اواسط قرن بیستم معرفی شدند و به سرعت جایگزین ترازوهای مکانیکی در بسیاری از صنایع شدند. نیرو سنجها که از فشارسنج یا حسگر سنجش فشار برای اندازهگیری وزن استفاده میکنند، امروزه معمولا در ترازوهای الکترونیکی استفاده میشوند و دقت و سرعت بیشتری دارند.
در حال حاضر، ترازو در صنایع مختلفی از کشاورزی و حملونقل گرفته تا مراقبتهای بهداشتی و تناسب اندام استفاده میشود. ترازوهای قابل اتصال، که می توانند به اینترنت و سایر دستگاهها متصل شوند، امکان نظارت از راه دور و جمعآوری داده ها را فراهم میکنند. جمعآوری و تجزیه و تحلیل دادههای مبتنی بر فناوری ابری نیز ردیابی و مدیریت دادههای مرتبط با وزن را در صنایعی مانند مراقبتهای بهداشتی و تناسب اندام آسانتر کرده است.
مشاهده همه
ترازو چگونه کار میکند؟
قبل از آشنایی با انواع ترازو، باید بدانید که این وسیله چگونه کار میکند. ترازوهای مختلف از ظریق تطبیق وزن جسم مورد نظر با واحدهای وزنی کار میکنند. با پیشرفت ترازوها، امروزه ترازوهای الکترونیکی در دسترس هستند که استفاده از آنها آسانتر و همراه با اطمینان بیشتری است.
ترازوها فنر و سایر اجزای مکانیکی را در خود جای میدهند. ترازوهای دیجیتالی و مکانیکی به جز نحوهی نمایش مقیاسها یکسان عمل میکنند. ترازوهای دیجیتال دادههای آنالوگ را ترجمه میکنند. برای آشنایی با نحوهی کار این نوع ترازو امپیتریپلیر را در نظر بگیرید. این وسیله امواج موسیقی را به فرمت دیجیتال تبدیل میکند. نحوهی کار ترازوهای دیجیتال هم شبیه به این است.
دستهبندی کلی انواع ترازو
اگر برای آشنایی با انواع ترازو بخواهیم آنها را دستهبندی کنیم، باید از دو دستهی کلی نام ببریم. ترازوها از هر شکل و در هر اندازهای یا مکانیکی هستند و یا در دستهی ترازوهای دیجیتال جای میگیرند. در ادامه، برای آشنایی بهتر با این دستگاهها انواع ترازو با عکس و توضیح را میخوانید.
- بررسی ترازو دیجیتال هوشمند جامپر مدل JPD 710؛ هوشمند با قابلیت اتصال به موبایل
ترازوهای مکانیکی
در این نوع ترازو، یک فنر یا کفهی آویزان بر اساس قانون هوک عمل میکند. طبق این قاعده در علم فیزیک، میان تغییر طول یک جسم و میزان و نوع انرژی که بر آن وارد میشود، نوعی رابطهی خطی وجود دارد. بر این اساس، همهی اجسام میزان مشخصی از خاصیت کشسانی را دارند. میزان کشسانی آنها نیز به شکل و نوع مواد تشکیلدهنده و ماهیت آن جسم مربوط میشود. البته، قاعده یا قانون هوک تا زمانی قابل اجرا است که خاصیت کشسانی جسم بعد از وارد شدن نیرو از حد مشخص خود خارج نشود. بر مبنای قانون هوک، نیرویی که به فنر وارد میشود به طور مستقیم با فاصلهی آن ارتباط و نسب دارد.
قانون هوک به شکل معادلهی F=kx نشان داده میشود. F نیروی وارد شده به فنر، x مسافت طی شده و k سختی ثابت است.
جسم سنگین روی کفهی ترازو قرار میگیرد و یک صفحهی متحرک وزن آن را نشان میدهد. ترازوهای مکانیکی میتوانند وزن را سریع و آسان نشان دهند. بااینحال، این ترازوها بسیار دقیق در نظر گرفته نمیشوند. نکتهی مهم در این ترازوها این است که اگر فنر آنها خاصیت ارتجاعی خود را از دست بدهد، نمایش نتایج اندازهگیری وزن توسط این ترازوها تغییر خواهد کرد و از دقت اولیه برخوردار نخواهد بود.
ترازوهای دیجیتال
این نوع ترازوها عموما دقیقتر و کاملتر از ترازوهای مکانیکی هستند. امروزه ترازوها دیجیتال معمولا رابط صفحه نماشی لمسی دارند و در اندازههای مختلفی از ترازوهای جیبی گرفته تا ترازوهای صنعتی بزرگ تولید میشوند. این نوع ترازوها معمولا در آزمایشگاهها، تجهیزات پزشکی و محیطهای صنعتی به کار میروند. ترازوهای دیجیتال در خانه و آشپزخانه برای وزن کردن غذاها یا ایستادن روی ترازو و تعیین وزن افراد نیز کاربرد دارند اما ترازوی دیجیتال چطور کار میکند؟
ترازوهای دیجیتال برای کار از نوعی مدار الکتریکی استفاده میکند. با قرار گرفتن جسم سنگین روی کفهی این ترازو، ولتاژ داخل مدار آن تغییر میکند. پس از آن، یک پردازنده وزن جسم مورد نظر را محاسبه میکند. ترازوهای دیجیتال معمولا میتوانند وزن را بر اساس چندین واحد اندازهگیری ارائه دهند. با آشنایی با انواع ترازو، احتمالا خودتان متوجه خواهید شد که ترازوهای دیجیتال دقیقتر از ترازوهای مکانیکی هستند. این نوع ترازوها با باتری کار میکنند یا از منبع تغذیه برای کار خود استفاده میکنند.
مشاهده همه
ترازوهای تحلیلی
با مطالعهی توضیح انواع ترازو، درمییابید که ترازوی تحلیل بسیار دقیقتر از سایر انواع ترازو است. این نوع ترازو برای اندازهگیری مقادیر بسیار اندکی از مواد مانند مواد شیمیایی در آزمایشگاهها به کار میرود. به طور کلی، ترازوهای تحلیلی از فناوری بازیابی نیروی الکترومغناطیسی (EMFR) برای اندازهگیری دقیق وزن تا کسری از میلیگرم استفاده میکنند.
مدلهای رایج انواع ترازو
انواع مختلف ترازو در مدلهای مختلف تولید و استفاده میشوند. این مدلها در بخشهای مختلف به کار میروند. در ادامه، رایجترین انواع ترازو با توضیح را میخوانید.
ترازوی آشپزخانه
ترازوی آشپزخانه یکی از محبوبترین انواع ترازو در بازار است. احتمالا در زندگی خود حداقل یک بار این نوع ترازو را دیده یا استفاده کردهاید. همانطور که از نام این مدل ترازو پیدا است، وزن مواد غذایی و خوراکیها را اندازهگیری میکند. این مدل ترازو برای آشپزخانه ایدهآل است. معمولا سرآشپزها یا آشپزهای حرفهای از این ترازوی آشپزخانه برای پختوپز استفاده میکنند.
ترازوی آشپزخانه ابزار اندازهگیری عالی برای پختوپز و آشپزی روزانه هم هست. برای سنجش دقیقتر وزن غذاها و مواد غذایی یک مدل از این ترازوها را در آشپزخانهی خود به کار ببرید. برخی از مدلهای ترازوی آشپزخانه عبارتاند از:
- ترازوی دیجیتال ۱۰ کیلوگرمی: این ترازو میتواند وزن مواد غذایی که تا ۱۰ کیلوگرم وزن دارند را اندازه بگیرد. این مدل ترازوها اغلب کفهی فولادی ضد زنگ و صفحه نمایشگر LCD دارند که باعث میشود استفاده از آنها سادهتر باشد.
- ترازوی آشپزخانه طرح قاشق: برای وزن کردن ادویهها، مایعات و دانههای قهوه میتوانید از این مدل ترازوی آشپزخانه استفاده کنید. این مدل ترازوها معمولا تا ۳۰۰ گرم وزن را با دقت ۰.۱ گرم اندازه میگیرد. ترازوهای قاشقی اغلب از اسکوپ جداشدنی از جنس فولاد ضد زنگ دارند که میتوان آنها را بهراحتی تمیز کرد. یک حسگر فشارسنج هم به دستهی آنها متصل است که حسگر سنجش فشار با دقت بالا محسوب میشود.
ترازوی سلامت و BMI
ترازوهای سلامت و BMI در بیمارستانها یا کلینیکها برای تعیین وزن افراد به کار میروند. به این مدل ترازوها ترازوهای حمام نیز میگویند چون بسیاری از افراد از آنها در حمام برای وزن کردن خود استفاده میکنند. مکانهایی مانند سالنهای ورزشی و مدارس نیز این نوع ترازو را دارند. واحدهای مدرن این مدل ترازوها میتواند BMI یا شاخص تودهی بدن، درصد چربی، نسبت آب و تودهی بدون چربی شما را اندازه بگیرند.
ترازوی آزمایشگاهی
معمولا در آزمایشگاههایی مانند آزمایشگاههای داروسازی از این مدل ترازو استفاده میشود. ترازوهای دقیق آزمایشگاهی نمونههای کوچک ر اندازهگیری میکنند و دقت آنها تا ۰.۰۱ گرم است. این مدل ترازو هم شکلهای مختلفی دارد که برخی از آنها عبارتاند از:
- ترازوهای دقیق دارای کفی: این مدل ترازوها اغلب وزن را تا ۰.۰۱ گرم نشان میدهند و مجهز به صفحه نمایش و کفهای برای دقت بیشتر هستند. وزن این مدل ترازوها بر حسب گرم، اونس و قیراط محاسبه میشود و برای محاسبهی کمیتهای مختلف مانند طلا و جواهر نیز مناسب است.
- ترازوهای دیجیتال جیبی: این مدل ترازوها هم کاربردهای بسیار متنوعی دارند. این ترازوهای دقیق کوچک معمولا میتوانند وزن اجسام تا ۲۰۰ گرم را اندازه بگیرند. ترازوهای جیبی یک صفحه نمایشگر بزرگ با نور پسزمینه دارند و وزن کالیبراسیون آنها ۱۰۰ گرم است. این مدل ترازوها دقت اندازهگیری ۰.۰۱ گرم دارند و وزن را بر حسب گرم و اونس نشان میدهند.
ترازوی قطعهشمار
ترازوی قطعهشمار برای تعیین وزن چندین قلم جنس هموزن عالی است و اغلب در خواربارفروشیها یا سوپرمارکتها کاربرد دارد. این مدل ترازو تعداد اقلامی که در یک بسته قرار گرفتهاند را بر اساس وزن هر یک در برابر وزن کل به شما نشان میدهد. این مدل ترازو برای شمارش اجسام کوچک مانند سکهی طلا یا اجزای سازندهی اجسام نیز عالی است.
ترازوی چمدان
برای اندازهگیری وزن چمدانها و ساکهای سفر میتوانید علاوه بر رفتن به فرودگاه، از ترازوی چمدان استفاده کنید. به کار بردن این وسیله سادهترین راه برای اندازهگیری وزن چمدانهای سفر است. ترازوی چمدان به وسیلهای گفته میشود که خودش ترازو است. این ترازو یک قلاب یا بدن دارد که میتوانید از آن برای محکم کردن کیف خود روی ترازو استفاده کنید. ترازوی چمدان ممکن است آنالوگ یا دیجیتال باشد.
ترازوی آنالوگ برای هر مسافری مناسب است. این مدل ترازو وزن بسیار سبکی دارد و وزن چمدان تا ۵۰ کیلوگرم را اندازه میگیرد. ترازوی آنالوگ چمدان یک قلاب و بند برای تعیین وزن تقریبا هر چمدانی دارد. این مدل ترازو برای متعادل کردن بار سفر بسیار مفید است. این مدل ترازو اندازهی چمدانها را بر حسب کیلوگرم، پوند و اونس نشان میدهد و یک صفحه نمایش روشن با اعدادی شفاف و نور پسزمینهی آبی دارد.
ترازوهای چمدان دیجیتال هم ترازوهایی قابل حمل و الکترونیکی با یک صفحه نمایشگر هستند. میتوانید از این مدل ترازوها برای مصارف مختلف استفاده کنید. این مدل ترازوها اغلب میتوانند تا حداکثر ۴۰ کیلوگرم وزن را اندازه بگیرند و قابلیتهایی مانند قفل، زنگ هشدار کممصرف و خاموش شدن خودکار دارند.
لودسل و حسگر سنجش فشار چیست؟
برای آشنایی با انواع ترازو، باید مهمترین اجزای آنها را هم بشناسید. ترازوها اشکال و اندازههای مختلفی دارند اما همهی این دستگاهها از جزئی مشترک تشکیل شدهاند که لودسل نام دارد. لودسل به ویژه در ترازوهای دیجیتال به کار میرود. این جزء شبیه به یک مبدل است و با تبدیل انرژی به شکلی متفاوت عمل میکند. در ترازوهای دیجیتال، انرژی مکانیکی به خروجی الکتریکی تبدیل میشود. این کار را هم لودسل انجام میدهد.
یکی دیگر از پرکاربردترین اجزای ترازوهای مختلف حسگر سنجش فشار است. این جزء تغییرات جزئی مقاومت الکترونیکی را میخواند. بازخوانی لودسل و حسگر سنجش فشار هر دو به یک CPU منتقل میشوند و با استفاده از صفحه نمایش دستگاه تفسیر میشوند.
ترازوهای مکانیکی در مقابل ترازوهای دیجیتال: کدام یک بهتر است؟
یکی از مهمترین نکات قبل از خرید ترازو این است که بهترین مدل و نوع آن را با توجه به موارد استفاده مشخص کنیم. برای خرید ترازو و تشخیص بهترین نوع آنها باید چند ویژگی مشترک آنها را بدانیم. برای آشنایی با انواع ترازو باید ویژگیهای آنها را با یکدیگر مقایسه کرد. در ادامه، مهمترین ویژگیهایی که میتوان در ترازوهای مختلف در نظر گرفت را میخوانید.
سهولت کاربرد
ترازوی مکانیکی که به آن ترازوی آنالوگ هم گفته میشود، وسیلهای است که بدون نیاز به منبع تغذیه کار میکند. این ترازو مکانیزم سادهای دارد و استفاده از آن آسان است. حتی افرادی که اطلاعات زیادی دربارهی ترازو ندارند هم میتوانند به راحتی ترازوهای مکانیکی را کنترل کنند. به عنوان مثال، میتوانید آن را با چرخاندن یک دستگیره کنترل کنید.
در مقابل، یک ترازوی دیجیتال برای عملکرد مناسب نیاز به منبع تغذیه دارد. ترازوهای جدیدتر دارای برنامههای نرمافزاری داخلی هستند که برای اهداف متعددی مانند تبدیل واحدها و مانند آن استفاده میشوند.
قابل حمل بودن
ترازوهای دیجیتال برای استفاده قابل حمل هستند و معمولا طرحهای سبکی دارند. در مقابل، ترازوهای آنالوگ به دلیل قطعات مکانیکی خود مانند فنر و اجزای نظیر آن سنگینتر هستند. علاوهبراین، ترازوهای دیجیتال برای اندازهگیری وزن بدن طراحی شیک و روکش شیشهای دارند که آنها را مدرنتر نشان میدهد.
هزینه
ترازوهای مکانیکی هزینهی ثابتی دارند و عموما قیمت آنها نسبت به ترازوهای دیجیتالی مناسبتر است. بااینحال، قیمت برخی از مدلهای ترازوی مکانیکی کمی بالاتر از ترازوهای معمولی حمام است.
از سویی دیگر، در صورتی که قصد خرید ترازوهای دیجیتال را داشته باشید، پس از آشنایی با انواع ترازو متوجه خواهید شد که مدلهای مختلف آنها قیمتهایی به طور قابل توجهی متفاوت دارند. علت هم این است که قیمت این ترازوها به قابلیتها و طراحی مدلهای آنها بستگی دارد. به عنوان مثال، شما میتوانید یک ترازوی حمام را با قیمت کمتر خریداری کنید، در حالی که برخی از مدلهای پیچیدهتر ترازو ممکن است بسیار بیشتر از این مدلها قیمت داشته باشند.
ماندگاری
ترازوهای مکانیکی نسبت به ماشینهای دیجیتال محکمتر و بادوامتر هستند. چنین ترازوهایی ساختار و طراحی محکمی دارند، اما تجهیزات فنری آنها پس از چند سال زنگ زده و دچار رطوبت میشود. همچنین برخی از دستگاههای دیجیتال، بادوام هستند و با باتریهای قابل تعویض و مقرون به صرفه کار میکنند.
دقت اندازهگیری انواع ترازو
یکی از سؤالات رایجی که پس از آشنایی با انواع ترازو و موقع خرید آنها مطرح میشود این است که چگونه میتوانم بفهمم ترازوی من دقیق است؟ بیشتر مردم ترازوهای مکانیکی را دقیقتر از دستگاههای دیجیتال میدانند. بااینحال، ترازوهای مکانیکی نسبت به دستگاههای دیجیتال و تحلیلی دقت کمتری دارند. دقتی که از آن صحبت میکنیم، به معنای اندازهگیری واقعی با حاشیه خطای قابل قبول است و دقت خوانشهای یکسان را چندین بار پس از وزن کردن یک جسم نشان میدهد.
دقت ترازو تحت تأثیر عوامل متعددی قرار میگیرد اما اگر ترازو را برای اندازهگیری وزن خود خریداری میکنید، باید راه اندازهگیری وزن خود را بدانید اما بهترین راه برای اندازهگیری وزن بدن بدون توجه به نوع ترازو چیست؟ با طی کردن مراحل زیر میتوانید وزن دقیق خود را انداز بگیرید:
- ترازو را روی سطح صاف و سخت قرار دهید. قرار گرفتن ترازو روی سطحی نرم ممکن است باعث تغییراتی در خواندن شود و بر دقت ترازو تأثیر منفی بگذارد.
- برنامهی وزنکشی ثابتی را دنبال کنید. به عنوان مثال، هر هفته یا هر ماه یک زمان و روز را برای وزن کردن انتخاب کنید. علاوهبراین، هنگامی که روی ترازو میایستید، حداقل سه تا چهار ثانیه صبر کنید تا ترازو وزن شما را درست نشان دهد و خوانش دقیقی داشته باشید.
خوانایی انواع ترازو
ترازوهای مکانیکی قابلیت خوانایی پایینی هستند چون صفحهی آنها با کوچکترین حرکتی منحرف میشود و تنظیم شدن آنها زمان میبرد. ترازوی دیجیتال صفحه نمایشی روشن دارد و وزن دقیق را بدون کوچکترین نوسانی نشان میدهد. مدلهای مختلف ترازوی دیجیتال نور پسزمینه دارند. با استفاده از این ویژگی میتوانید وزن صحیح اجسام را حتی در تاریکی و نور کم نیز اندازهگیری کنید.
قابلیت تنظیم
دستگاههای دیجیتال و ترازوهای مکانیکی یا آنالوگ هر دو به تنظیم نیاز دارند. تنظیم کردن نوع دوم آسانتر است چون این نوع ترازو به سادگی و با انجام دادن کارهایی مانند چرخاندن یک دستگیره تنظیم میشود. بااینحال، تنظیم کردن ترازوی دیجیتال ممکن است کمی چالشبرانگیز باشد. بنابراین، بهتر است به دنبال مدلی با ویژگی تنظیم خودکار باشید. معمولا تنظیم این مدل ترازو شامل فشار دادن چند دکمه مانند MODE میشود. بنابراین، لازم است این دستگاه را قبل از شروع کار تنظیم کردن روی یک سطح سخت و صاف قرار دهید.
ظرفیت انواع ترازو
ظرفیت اندازهگیری ترازوی آنالوگ در مقایسه با ترازوی دیجیتال معمولا کمتر است. بنابراین، بهتر است قبل از خرید، توضیحات محصول مورد نظر خود را مرور کنید. از آن گذشته، ترازوی دیجیتال مزایای مختلفی دارد و به راحتی در بازار یافت میشود.
ترازوهای مکانیکی بسته به مدلی که خریداری میکنید میتوانند وزن اجسام بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم را اندازهگیری کنند. از سوی دیگر، دستگاههای دیجیتال معمولا میتوانند حدود ۱۵۰ کیلوگرم وزن داشته باشند که باعث میشود این مدل دستگاهها را به یک مدل بهتر تبدیل شوند.
کلام آخر درباره انواع ترازو
ترازوهای مختلف کاربردهای فراوانی در منزل دارند یا میتوانید آنها را برای مصارف تجاری یا صنعتی به کار ببرید. آشنایی با انواع ترازو میتواند به خرید مدلهای بهتر کمک کند. ترازوهای خانگی اغلب برای اندازهگیری مواد لازم جهت پختوپز و آشپزی یا به عنوان ابزاری برای کنترل وزن به کار روند. در محیطهای صنعتی و تجاری، ترازوها برای اندازهگیری وزن کالاها یا نظارت بر موجودی محصول یا سطح تولید به کار میروند. در محیطهای پزشکی هم وزن بیماران را مشخص میکنند یا در محیطهای آزمایشگاهی دارویی کاربرد دارند.
برای انتخاب بهترین مدل ترازو باید انواع مختلف آن با نیازهای مختلف شما مطابقت داشته باشند. از خانه تا محل کار، ترازو ابزاری ارزشمند برای اندازهگیری دقیق وزن و سایر مواد است. درک اینکه کدام نوع ترازو برای هدف شما مناسبتر است، به اطمینان از نتایج کمک میکند و امور زندگی و کسبوکار شما را بهتر پیش میبرد.
منابع: mws, wiltronics, saveoncells